Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Dugnadsånd

Hele denne uken går små og store, menn og kvinner, ut for å rydde norske strender for plast og annet avfall.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

LEDER: I tillegg har NRK i samarbeid med Bygdebladet og andre medier satt i gang aksjonen «Hele Norge rydder» i dag, 3. mai.

I dag bruker Bygdebladets ansatte lunsjpausen til å rydde i sentrum, og vi oppfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme. Vi deler ut søppelsekker og engangshansker til dem som vil gjøre en liten ryddeinnsats i sitt nærmiljø. Ingen kan rydde alt, men alle kan rydde litt. Og når det gjelder rydding, er det ingen tvil om at selv den minste innsats gjør en forskjell.

I morgen stiller frivillige opp for å arrangere Livsgnistløpet. Alle inntektene går uavkortet til gode, lokale formål. Løpet gir både trim, trivsel og samhold. Samtidig er hver eneste deltaker, og alle de frivillige, med på å bidra positivt for andre i lokalsamfunnet.

Sånn er det med frivilligheten. Ett enkeltmenneskes innsats kan gjøre en stor forskjell. Det fikk Bygdebladet vist frem gjennom serien om frivillighet som ble presentert gjennom et helt år i 2016 og oppsummert i Frivilligavisen året etter.

Nylig fikk avisen Landslaget for Lokalavisers markedspris 2017 for Frivilligavisen. Det hadde ikke vært mulig uten et blomstrende lags- og organisasjonsliv og et brennende sterkt engasjement hos de mange frivillige.

I løpet av denne uken gjør de frivillige Norge til et penere og renere sted. Skoleelever og barnehagebarn, pensjonister, enkeltpersoner, vennegjenger, bedrifter og organisasjoner skal nå ut for å gjøre en felles ryddeinnsats. Ellers i året utfører frivillige utallige viktige samfunnsoppgaver og sprer glede rundt seg i bygd og by.

Tusen takk til alle frivillige.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...