Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Dette er den nye rådmannen på Kvitsøy

Vegard Thise blir ny rådmann i Kvitsøy kommune. Foto: Kvitsøy kommune

Vegard Thise (44) er tilbudt stillingen som rådmann i Kvitsøy kommune. Det opplyser kommunen i en fersk pressemelding.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Det skal bli utrolig spennende å sammen med ansatte, innbyggere og næringslivet å ta vare på, og bygge videre på, det gode arbeidet som utføres i hele kommunen, uttaler Vegard Thise i pressemeldingen fra Kvitsøy kommune.

Thise er fra Stavanger og jobber i dag som prosjektleder for Bussveien i Rogaland. Han tiltrer stillingen som rådmann etter sommeren. 7. mai vedtok kommunestyret å tilby han jobben som rådmann.

Nåværende rådmann, Andreas Polster, går av med pensjon til høsten. Han har planene klare for den nye tilværelsen.

Ordføreren fornøyd med valget

Ordfører Mirjam Ydstebø sier hun er godt fornøyd med valget av ny rådmann. Hun trekker fram hans relevante og brede ledererfaring fra tidligere roller som kommunalsjef i Finnøy kommune, prosjektleder i Statens vegvesen og i nåværende rolle som prosjektleder for Bussveien i Rogaland fylkeskommune.

Thise har en bachelorgrad i offentlig styring, i tillegg til videreutdanning innen ledelse. I pressemeldingen beskrives han som målrettet og strategisk, og en fremdriftsorientert leder som prioriterer å finne gode løsninger for å oppnå resultater. Der skrives at han fremstår som en leder med stort fokus på innovasjon, forbedring og fremtid.

«Thise er opptatt av samarbeid og viser tydelig engasjement for arbeidet. Som leder vektlegger han å gi tillit og ansvar, men samtidig med en tydelig forventning av hva han forventer tilbake. Han har gode kommunikasjonsevner og knytter raskt kontakter og skaper nye nettverk. Han er faglig nysgjerrig av natur, og motiveres av utfordringer,» står det i pressemeldingen.

Det var 15 søkere til stillingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...