– Dette blir magisk

Torsdag 14. februar kommer Daniel Kvammen til Tungenes fyr. Foto: Privat

Torsdag 14. februar kommer selveste Daniel Kvammen til Tungenes fyr. Selv gleder han seg stort til å holde konsert i den unike arenaen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Du, nå har jeg bare sett bilder av dette fyret, men det ser jo helt fantastisk ut. Jeg kommer jo fra fjellet og kjenner meg jo som en mann som vet hva naturen har å by på av inspirasjon og stemning, så jeg har troen på at dette kommer til å bli rimelig magisk egentlig, sier Daniel Kvammen til Bygdebladet.

Torsdag 14. februar kommer han til Tungenes fyr for å holde konsert.

30 år gamle Kvammen er en norsk låtskriver og musiker fra Geilo. I 2015 ga han ut sitt debutalbum «Fremad i alle retninga» som ble nominert til Spellemannprisen hele tre ganger. Siden da har det bare gått oppover.

I 2017 slapp han to album - «Vektlaus» og «Maktlaus». Kvammen står også bak en rekke radiohits som «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld», «Om du vil ein gong til» og «Som om himmelen revna» med Lars Vaular, som han for øvrig vant en Spellemannpris for.

Les også: Klare for nok en konsert

– Vi fikk høre om fantastiske Tungenes fyr

Torsdag holder han som nevnt konsert på Tungenes fyr, noe han håper publikummerne virkelig ser fram til. Ifølge musikeren er dette en konsert for alle, både unge og gamle, glade og triste, om en elsker musikken eller bare er veldig nysgjerrig.

– Folk kan i alle fall forvente seg en veldig koselig og nær opplevelse. Låtene er strippet ned til akustiske versjoner, slik de egentlig var ment. Det blir mye prat, fjas og kos mellom låtene. Jeg forsøker jo å holde det ganske personlig når jeg spiller på slike intime scener. Det blir mye hyggeligere slik, sier Kvammen.

Randaberg blir første stopp på musikerens såkalte Strømlaust-turné. Han skal også innom Haugesund, Jessheim, Hønefoss, Borgheim og Larvik.

– Det blir første gang jeg spiller på Randaberg. Det har jeg høye forventninger til. Altså, vi er jo på en såkalt Strømlaust-turne, og litt av ideen bak dette konseptet har vært å komme seg ut og spille for folk på små steder, bygder og der ingen kunne tro at noen kunne spille gitar, sier han lattermildt før han legger til:

– Med andre ord, ikke bare spille på de største scenene i de største byene. Dette landet er jo så mye, mye mer enn det. Og da fikk vi jo høre om dette fantastiske Tungenes fyr, og ikke minst at de var så gode på å holde konserter her. Så da måtte vi jo ta turen, avslutter Kvammen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...