Danset seg tilbake til 60-tallet

Live-band og dans: Dansegulvet ble raskt fylt opp da Kjell Finnestad og bandet begynte å spille. ALLE Foto: Kathrine Knutsen Foto: Kathrine Knutsen

Stemningen var magisk, musikken bra og humøret på topp under lørdagens «Husker du»-dans.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

- Koden for å komme inn hit i kveld er grått hår eller ingen hår, spøker Ole Klungland.

Wencke Mørch og Rolf Arvid Harestad ler fra andre siden av bordet.

- For et fantastisk opplegg! Akkurat som i gamle dager. Kjempebra!, skryter Rolf Arvid og Wencke entusiastisk.

- Og så enormt bra musikk! Skikkelig musikk!, utbryter han og forteller at Elvis-sangene er hans store favoritt.

Og ganske så riktig. Elvis får han. Med Kjell Finnestad i spissen smeller bandet av den norske versjonen av «Good Luck Charm». Det ene paret føtter etter det andre forsvinner ut på dansegulvet. Stemningen stiger. Latteren sitter løst og dansetrinnene er minst like bra som på 60-tallet. Her kunne nok «ungjyplinger» som meg selv lært et dansetrinn og to.

Ola Randeberg er i sitt sedvanlige gode humør og har fort kort tid siden ryddet unna maten for å skape rom til dansegulvet. Han slenger seg utpå med følgende kommentar i forbifarten:

- Dette er alle tiders! 110 stykk! Nå må de bare komme igjen neste gang. Han ler og vifter armene i den hvite, kortermende skjorten, over hodet.

Biffgryten smaker godt. Desibelnivået rundt bordene er høyt, slik det skal være, og jeg tar meg selv i å bli i godt humør av å se på alle de festkledde randabergbuene. Ja, også noen fra Tasta da, skal vi tro Rolf Arvid.

Tor Wilhelmsen returnerer til bordet etter en god økt på dansegulvet. «Mustang Sally» dras i gang fra scenekanten.

- Dette er minst like bra som på 60-tallet. Kjempeinitiativ! Arrangørene er flinke!, skryter gjengen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...