Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Celin banket inn mål i siste seriekamp

Randabergs damelag i fjerde divisjon hadde få problemer med å vinne årets siste seriekamp hjemme mot Sunde. Randaberg ble nummer to i divisjonen, der mer hardtsatsende Ålgårds andrelag ble nummer én og rykker opp til tredje divisjon. Foto: Sigbjørn Berentsen.

Randaberg hadde få problemer med å vinne mot Sunde i årets siste seriekamp i håndballens 4. divisjon.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2018 kl 13:50

Håndball, kvinner senior, 4. div:
Randaberghallen, 23. april
Randaberg - Sunde 22 - 15 (10 - 5)
Dommer: Jan Arild Tvedt
Tilskuere: Ca. 50
Mål, Randaberg: Celin Støle Simonsen 7, Linda Gåserud 6, Astrid Olene Engø 6, Hanna Toft Fjelldal 2, Liridona Orlishta 1

Randabergs damelag i fjerde divisjon avsluttet sesongen med en solid seier mot Sunde mandag kveld. Laget er litt snurt fordi det ikke ble opprykk til 3. divisjon, som var målet, men Ålgård 2 ble for sterke.

Randabergs Celin Støle Simonsen er både høyt og lavt og er ofte farlig foran motstanderens mål. Hun ble toppscorer for laget sitt mot Sunde. Foto: Sigbjørn Berentsen

Ålgård har forøvrig sitt førstelag i 2. divisjon, og de spiller for tida kvalifisering til 1. divisjon. Klubben har en stor tropp og de nest beste skal også ha et godt kamptilbud, og derfor har Ålgård 2 stilt med et sterkt lag også i 4. divisjon, som de altså vant med 44 poeng. Randaberg endte på 2. plass med 36 poeng.

- Dette var vel en av mine beste kamper i år, men også lagets beste, sa Randabergs toppscorer Celin Støle Simonsen etter kampen.

- Hva var dere best på, synes du?

- Vi var gode i forsvar, svarte hun og la til at Randaberg satser for fullt på opprykk i neste sesong.

Se tabell og resultater her

Randabergs trener er den tidligere håndballkjempen Ketil Sævereide. Han er godt fornøyd med at laget havnet på 2. plass bak puljevinner Ålgård 2.

- Det har nok gått bedre enn vi kunne tro, smilte han og ser allerede fram til neste sesong.

- Vi vil få påfyll av flere unge spillere samtidig som flere eldre er ventet tilbake i Randabergtrøya. Det vil skjerpe konkurransen om plassene på laget, og vi må ta sikte på et opprykk da, forklarte treneren, som fortsetter neste sesong.

Liridona Orlishta har spilt håndball i 20 år og er assistenttrener på damelaget. Hun omtales som en stor ressurs for laget.

- Vi har vokst i år, og det kan vi dra nytte av neste sesong, sier hun og mener absolutt at 2. plass i år en god prestasjon av laget.

- Så er vi godt fornøyd med at Ketil Sævereide blir med oss også neste sesong.

Slik tok Randaberg-damene farvel med et trofast publikum, men de gleder seg til en ny sesong til høsten. Foto: Sigbjørn Berentsen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...