Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Byr på en latterlig og morsom viseaften

Løgnasen Leif Arild Steen (t.v.) og artisten Bård Halsne fra Finnøy og Randaberg samarbeider om forestillingen «Innoverlent». I neste uke kan du oppleve dem i Kulturbruket på Bru. Foto: Privat

Med tabbehistorier framført av en selvironisk løgnas fra Finnøy og visesang av høy kvalitet håper Leif Arild Steen og Bård Halsne å begeistre publikum på Bru 14. mai.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Humoristen Leif Arild Steen og artist og låtskriver Bård Halsne byr på grenseløs humor og visesang.

De to som er fra Finnøy og Randaberg setter opp forestillingen sin «Innoverlent» i Kulturbruk 44/4 på Bru tirsdag 14. mai. Slik sett blir den grenseløs.

- Det blir mest humor med cirka 10 prosent seriøsitet, sier Leif Arild Steen. Ifjor høst ga han ut boka «Fiasko er suksessens mor» med undertittelen «til glede, inspirasjon og ettertanke». Den er om selvutvikling, motivasjon, selvtillit og positiv mental innstilling, og handler mye om tabber som vi alle gjør av og til og at det kan være en kjemperessurs for oss.

Leif Arild Steen. Foto: Privat

- Det fine med tabber er også at de kan være ganske løgne. Jeg har selvironi og bruker meg selv som eksempel på det meste, sier han og legger til at det blir mye latter og kos med visesang på Bru i neste uke.

«Innoverlent» har samtidig et budskap i seg. Det er at en ikke nødvendigvis trenger å ta seg selv så høytidelig.

Bård Halsne er artist og låtskriver fra Randaberg. Han har vært aktiv innen musikklivet i over 25 år. Som gitarist og sanger har han vært med i forskjellige band og konsepter, det siste kjente er nok «Hans Williamsen & Avløysarane» ifjor.

- Bård er en alle tiders kar å opptre sammen med, og så er det kjekt at han er aktuell med en ny plate der han bruker flere lokale utøvere, sier Leif Arild Steen.

De to parhestene har spilt «Innoverlent» et par ganger tidligere, i Hjelmeland og Finnøy. Nå kommer de altså til Bru og Rennesøy i neste uke, og så blir det kanskje en opptreden i Randaberg en gang til høsten.

- Vi tar det litt som det kommer, avslutter Leif Arild Steen.

Bård Halsne. Foto: Privat

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...