En ny epoke i nytt hjem

Lesekroken: Tove Monstad Paulsen trives best i sofakroken i stuen. Her koser hun seg heller med en god bok enn å se på TV. Foto: Ingvild Olaussen

Tove Monstad Paulsen flyttet 50 meter ned i gata fra sitt gamle hus i Røsslyngveien til en splitter ny tomannsbolig.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Det var helt tilfeldig at jeg kjøpte her, forteller Tove Monstad Paulsen mens hun sitter i sofakroken i sin nye tomannsbolig i enden av Strandvågen.

– Datteren min ringte og sa at det var ledig her, så da bestemte jeg og skrev under kontrakt etter bare to dager, ler hun, men legger til at hun hadde vært og sett mye på området før den tid.

Ny epoke

I mai i fjor flyttet Tove fra eneboligen i Røsslyngveien til en tomannsbolig i Grødem Allé. Etter mannen Erik Paulsen døde i 2015 ville Tove flytte til noe mindre, og ikke lenger bo alene i en stor enebolig. Men huset var mer enn to ganger så stort som tomannsboligen. Tove måtte ta et kritisk blikk på det hun eide, og kvitte seg med mye.

– Det er både sårt og godt å rydde opp i eget liv. Hva får være med og hva må man kvitte seg med?

Selv føler hun at flyttingen markerer en ny epoke i livet.

– Jeg avsluttet på en måte et kapittel da jeg flyttet fra huset, og startet et nytt kapittel her, sier hun.

Selv om mesteparten av møbler og ting ble gitt bort eller kastet, tok Tove med seg noe viktig til sitt nye hjem. Nemlig kunsten sin.

– Da jeg fikk kunsten opp på veggene følte jeg meg mer hjemme med en gang, smiler hun, og fortsetter:

– Nå har jeg vært her snart ett år. Jeg har feiret julaften her og begynt å lage minner i dette huset. Nå føler jeg meg hjemme.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...