Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Bursdagsfest for Vistestølen barnehage

Vistestølen barnehage feiret tiårsdagen sin i går med sang, konfetti og kake.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Onsdag denne uken feiret Vistestølen barnehage tiårsjubileum. Dette ble feiret med musikk, kake, konfetti og presanger.

Stolte foreldre møtte opp og tok bilder da barnehagebarna sang bursdagssangen og hadde premiere på sin egenlagde sang «Her hørre me te».

Barnehagebarna har selv være med å lage sangen, ved å fortelle hva de liker å gjøre i barnehagen. Så har noen av de ansatte satt dette sammen til en sang og spillet inn melodi.

– Lek og moro ska me ha, det gjør barn og voksne gla. Kom bli med og du vil se i Vistestølen barnehage, her hørre eg te, sang barna for full hals.

De siste to ukene har de brukt mye tid på å øve seg på sangen til den store dagen.

– Ungene har trent mye på sangen og gledet seg mye til dette. Det er veldig stas å ha egen sang i barnehagen, forteller konstituert styrer i Vistestølen barnehage, Heidi Flø Waldeland.

– Denne sangen er nok kommet for å bli. Vi kommer til å fortsette å synge den, legger hun til.

Randabergordfører Kristine Enger møtte også opp på feiringen, og holdt tale og kom med gave til barnehagen. Hun skrøt av flinke barnehagebarn, dyktige ansatte og fine avdelingsnavn, som alle er oppkalt etter dikt av Gunnar Roalkvam. I sin tale leste hun derfor opp et diktet «Snøklokker» av Roalkvam.

Feiringen ble avsluttet med konfettikanoner, kaffe, kake og saft.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...