Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

– Bingoen tar helt av!

God gammeldags bingo: Eier av Små Øyeblikk, Monica Viste Vagle, viser frem de gode, gamle bingobrettene de bruker hver måned. Foto: Kathrine Knutsen

Allerede nå har samtlige av bingoplassene frem til påske på Små Øyeblikk, føket ut.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Og lenger frem i tid har eier Monica Viste Vagle heller ikke lagt ut arrangement foreløpig.

Enorm respons

- Jeg hadde jo håpet at det skulle slå an, men at det skulle slå an i denne skalaen her, det hadde jeg aldri drømt om, sier en smilende innehaver av Små Øyeblikk.

Ute skinner sola, og viser det nye året fra sin aller beste side. Om få uker er det duket for årets første bingokveld, som rommer 80 personer. Forrige bingo var julebingoen, hvor intet mindre enn en tur for to til New York var hovedpremien.

Kopierte konsept

- Jeg er en del i fargegata, og så det artige konseptet med bingo som de kjørte på Cirkus. Så tenkte jeg med meg selv: dette vil jeg prøve å lage til på Randaberg.

Og slik gikk det til. Det skulle være en litt annerledes vri på lønningspils og ble døpt navnet «kaffi and chill med bingo».

Tilbake i tid

Som barn var Monica alltid med på bingo selv. Da var det en stor greie i bygda. Noe alle likte å delta på.

- Det var kjempepop! Jeg husker at mor og far og en rekke andre fast arrangerte julebingo, og ene året stakk jeg av med at lass med premiene, ler hun og fortsetter ivrig:

- Som barn hadde vi da det vi kalte for brudekiste. Her la du oppi alle slags ting som kunne være bra å ta med seg inn i et ekteskap. Den ble fylt med et lass med vinglass som jeg vant nettopp på denne bingoen!

Og engasjementet rundt bingo stoppet ikke med dette i familien.

- Onkel Ola, som i Ola Randeberg, har jo alltid drevet med Tombola i bygda. Og det var han jeg henvendte meg til for å få tak på de gode, gamle, ekte bingobrettene som vi bruker her på Små Øyeblikk. Du vet, de i tre med røde luker som du skyver over selv, sier hun og illustrerer bevegelsen ut i lufta.

- Hva tror du gjør at bingo plutselig er blitt så populært den senere tiden?

- Jeg føler det er litt de trendene som går nå, at vi vender tilbake til det gamle. Vintageting er inn. Hadde jeg startet opp med bingo for to år siden hadde sikkert bare folk ledd og lurt på hva jeg holdt på med, men nå i tiden funker det veldig godt!, resonnerer hun.

- Og nettopp det at det er så populært har fått meg til å tenke litt over på et annet konsept: Bedriftsbingo. At vi lager egne kvelder hvor bedrifter i bygda kan ha teambuilding over bingobrettet. Det er ventelister på den bingoen vi har, så da kunne det vært kjekt og supplert med enda ett, litt annerledes tilbud. Her ser jeg først og fremst for meg medlemsbedriftene i Landsbyforeningen, tenker hun høyt.

- Gjerne med premier fra bedriftene, slik vi holder det lokalt akkurat som vi har hatt premier fra de lokale butikkene i den vanlige bingoen. Det har slått an, avslutter hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...