Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Avspark for ny Kreftforeningens Stafett for livet Randaberg

Thor Tveit Aanestad (t.v.), Anne Grødem, Anne Lise Nesvik, Rune Lunde, Ellinor Meling, Gottfred Tunge og Tone Håland er gruppeledere i årets Kreftforeningens Stafett for livet Randaberg. Svein Nybø og Olav Sande er også med, men var ikke til stede ved fotograferingen. Tirsdag 12. februar starter de rekruttering av frivillige i auditoriet på nye Harestad skole. Foto: Sigbjørn Berentsen

Planleggingen av årets Stafett for livet i Randaberg har startet. Den sparkes i gang i auditoriet ved nye Harestad skole tirsdag 12. februar.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Nå heter det forøvrig «Kreft-?foreningens Stafett for livet Randaberg», forteller Rune Lunde, leder for arrangementet.

- For at det skal bli så bra som tidligere år, er det greit å starte planleggingen tidlig, sier Lunde til Bygdebladet. I 2019 er det en helt ny gjeng i arrangementsledelsen, og de inviterer til «kickoff» i Randaberg kulturscene på kveldstid 12. februar.

- Hensikten med den samlingen er å rekruttere frivillige, som vi trenger mange av. De frivillige er viktige for oss, sier Rune Lunde.

Det trengs frivillige mannskaper til mange oppgaver, deriblant logistikk, mat, sponsor, lys, underholdning, rydding, tilrettelegging, fighter med mer.

I Stafett for livet er det flere måter å delta. Er du på en eller annen måte berørt av kreftsykdom kan du delta som fighter, som er stafettens æresgjester.

Årets Kreftforeningens Stafett for livet Randaberg er 21. - 22. september. I ett døgn inviteres folk til å gå en runde eller flere i Harestadmyra. Det skal illustrere at hvert skritt teller og at en sammen er sterkere enn kreften.

Det er flere muligheter å delta, enten på et lag av familie, venner eller på bedriften en jobber. Da kan det for eksempel konkurreres i å gå flest runder rundt Harestadmyra.

Kreftforeningens Stafett for livet Randaberg trenger støttespillere og sponsorer, så det er bare å ta kontakt med styringsgruppa for å høre om mulighetene for å delta på denne måten.

- Eller du kan bli frivillig, som vi håper å rekruttere mange av tirsdag 12. februar, sier Rune Lunde.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...