Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Ask vil gjøre SV stort i den grønne landsbyen

Ask Brekke skal være med å bygge opp Randaberg SV og blir partiets toppkandidat ved høstens kommunevalg. Foto: Privat

Med Ask Brekke gjør SV tilbaketog i Randaberg-politikken. Partiet stiller ved høstens kommunevalg liste for første gang i den grønne landsbyen siden 2011.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Jeg ble oppfordret av Rogaland SV til å stille opp, sier Ask Brekke, som bor i Randaberg og blir partiets toppkandidat i landsbykommunen ved kommunevalget i høst.

Torsdag 2. mai har SV planlagt en aldri så liten offensiv i Randaberg. De skal først besøke bedriften Ranso ettermiddagstid før de kl. 20 holder åpent møte om programarbeidet sitt i bibliotekkjelleren i Landsbyhuset i sentrum.

– Ask Brekke og stortingsrepresentant Solfrid Lerbrekk blir også med på dette, forteller Jon Salte, nestleder i Rogaland SV.

Randaberg SV er altså under etablering, og Ask Brekke sier at en har lyst til å gjøre arbeidet med å lage arbeidsprogram for neste kommunestyreperiode så åpen som mulig.

– Jeg håper at flest mulig tar turen til bibliotekkjelleren torsdag kveld, enten de kun er litt interessert eller for å framføre sin meninger, sa Brekke, som jobber som avløser i landbruket på gardsbruk i Randaberg og ellers har jobb som bartender i Stavanger sentrum.

– Vil det bli et SV som varer i noen år dette?

– Jeg er glad for at det blir en SV-liste i Randaberg nå, og at det blir mer langvarig denne gangen. Det har jeg også tro på at det blir med satsing på sosial rettferdighet, miljø og inkludering, svarer Ask Brekke og ser fram til torsdagens SV-offensiv i den grønne landsbyen.

Ask Brekke på jobb som avløser på en gard på Todnem i Randaberg. Han er Randaberg SV sin nye frontfigur og toppkandidat ved kommunevalget i den grønne landsbyen i høst. Foto: Privat

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...