Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

Arbeidsutvalget i nye Stavanger lytter til innbyggerne

Christine Sagen Helgø fikk arbeidsutvalget til Fellesnemda med seg på å be prosjektrådmannen fremme en ny sak om kollektivtilbudet. Foto: Sigbjørn Berentsen

Arbeidsutvalget i nye Stavanger ønsker å forbedre kollektivtilbudet i hele storkommunen.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Arbeidsutvalget hadde møte mandag denne uka. Prosjektrådmannen la fram en sak med spørsmål fra øyboere i nye Stavanger kommune. Spørsmålene er fremmet på facebook-siden kalt «Øyboer i nye Stavanger».

- Dette er interessante spørsmål som avdekker at det må gjøres noe med kommunikasjonen mellom Rennesøy og Judaberg. Nye Stavanger må ta på seg en pådriverrolle her, sa Jostein Eiane (Krf).

Henrik Halleland (Krf) ønsket arbeidsautvalget velkommen til å ta del i viktige diskusjoner som pågår i Finnøy.

- Mange i Finnøy mener det er bedre å motta tjenester i Stavanger sentrum, dersom det er et godt båttilbud. Buss til Vikevåg eksisterer heller ikke.

Kari Nessa Nordtun (Ap) er glad for at nye problemstillinger kommer opp. Eksempelvis var hun ukjent med at en student trenger eget studentbevis på båten mellom Stavanger og Judaberg i tillegg til å reise kollektivt i byen.

- Sånne ting må det gå an å ordne opp i. Jeg er enig med Eiane i at vi må ta tak i dette, forankre det i Fellesnemda og være mer aktive enn kun å ta det til orientering.

Dagny Sunnanå Hausken (Sp) viste til at Rennesøy kommune nylig har hatt kontaktmøte med Kolumbus.

- For Kolumbus er det aktuelt å etablere buss direkte til Forus, men da fra Judaberg via Rennesøy, for det gir et større kundegrunnlag. Jeg skjønner at Finnøy ønsker båttilbud til byen, men dette kan ses i sammenheng med at fylkeskommunen har mindre penger til framtidig båttilbud.

Leder Christine Sagen Helgø (Høyre) fikk alle med seg på at prosjektrådmannen skal følge dette tett, og fremme en sak om kollektivtilbudet i den nye kommunen senere.

Nøkkelord

Siste med #Nye StavangerVis flere

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...