PS Selskapsutleie feiret 15 år med hagefest

Byr opp til dans: Det er på sin plass med en svingom når sola skinner og man kan se tilbake på 15 år med suksess. Foto: Andreas Ramsay Thorsen

Siden starten i 2002 har Randaberg-selskapet vokst seg store. Tar du deg en tur ned i Vågen under Gladmaten så vil alle teltene du ser være levert av PS Selskapsutleie. Nå som alt var ferdigrigget og festivalen i gang, tok selskapet en anledning til å gjøre stas på seg selv.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Hagen til Det Stavangerske Klubselskab er som skapt for de virkelig store anledninger. Den ærverdige eiendommen midt i Stavanger sentrum gir en helt spesiell atmosfære, og nysgjerrige forbipasserende kikker stadig vekk på festivitasen som foregår i den fantastiske midtsommerssola.

– Må teste det selv!

Far Svein Livar Haga og sønn Per Erik Haga startet selskapet i 2002, og nå er det ikke bare partytelt de har å by på. Alt fra bestikk til hoppeslott er tilgjengelig, så kunder kan komme til dekket bord i bokstavelig så vel som figurativ forstand.

– Vi må jo nesten teste produktet vårt selv! sier Per Erik Haga.

I april satte de opp to telt til et evenement i klubbselskapets hage, og kom raskt frem til at her måtte de være når de skulle feire seg selv. Et drøyt steinkast nedenfor, i Vågen, syder det av folkeliv, og selskapets 29 ansatte har vært i full sving siden forrige onsdag med å rigge til for Gladmaten. Da kan man jo si at de har fortjent sin egen fest!

– Vi står for alt av telter i Vågen under Gladmaten, og har samarbeidet med festivalen i en syv-åtte år nå, forteller Haga.

I overkant av 100 gjester fyller hagen: kunder, familie, venner og ansatte. Noen Randaberg-politikere er også til stede – ordfører Kristine Enger slapper av i sommersolen, og kommunestyremedlem Kirsten Clausen har holdt tale.

– Dette er jo også en anledning til å vise politikerne hva vi i det lokale næringslivet driver med, påpeker Haga.

Festivaltid

Men selv om det grilles og synges og danses, ligger ikke PS Selskapsutleie på latsiden. I morgen bærer det til Sandnes:

– Vi skal gjøre klart til Blink-festivalen som går av stabelen neste uke.

Selv om juli og fellesferie ifølge Haga er en relativt lite travel tid, så har de nok å gjøre allikevel. Det kan henge sammen med at det er overraskende få andre aktører i deres business:

– Vi har en gjest fra den danske teltforeningen til stede i dag. Her i Norge er det bare 10 selskap som oss, mens i Danmark er det 150 av dem. Der nede er de overalt, mens vi dekker et veldig stort område.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...