Advarer mot klatring på taket

Etter å ha kommet seg inn et åpent vindu og sprunget gjennom hotellfløyen, hadde de tre barna kommet seg ut på dette taket ved Viste Strandhotell. Elisabeth Lied oppfordrer foreldre til å fortelle barna at klatring på hotelltaket er farlig. Foto: Kirsti K. Sømme

Elisabeth Lied oppdaget søndag at tre barn i småskolealder hadde tatt seg inn i Viste Strandhotell via et åpent vindu og kommet seg opp på taket.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

– Viste Strandhotell er et fantastisk bygg, og det kan nok være fristende for noen småtasser å utforske, sier virksomhetsleder Elisabeth Lied i Ventilene som driver Viste Strandhotell.

En advarsel hører likevel med, for det kan være livsfarlig å gå opp på det gamle skifertaket på strandhotellet.

– Vi vil gjerne at foreldre informerer barna og ungdommene sine om at det er livsfarlig å gå opp på taket. Det er skrått og bratt og glatt, og skifersteinene kan løsne og falle av, sier hun.

I det hele tatt er det ikke verken trygt eller ønsket at unger er oppe på taket, heller ikke på den flate delen.

– Og foreldre må gjerne minne barna på at fordi om et vindu står åpent, så er det faktisk ulovlig å klatre inn. Vi ønsker oss ingen ulykker, så pass på ungene og fortell dem hvorfor slik klatring er farlig. Vil de på oppdagelsesferd, kan de heller spørre oss. Så gir vi dem kanskje en guidet tur inne i bygget, sier Lied.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...