Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Bygdebladet

120 på juletrefest i grendahuset

Mange var med på å gå rundt juletreet og synge tradisjonelle julesanger. Det ble en fin aften i grendahuset søndag. Foto: Tone Vignes Holen

Tre ivrige damer i Østhusvik trommet sammen til juletrefest i bygdas grendahus søndag. De fikk god respons.

Bygdebladet
Bygdebladet Randaberg og Rennesøy

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2017 kl 07:52

– Det kom cirka 120 personer, store og små, forteller Tone Vignes Holen, som sammen med Erna Langva Ribesen og Carla Hegreberg Dalaker på skikkelig dugnadsvis inviterte til juletrefesten.

Matheus Vignes Holen var blant dem som hadde det veldig kjekt på juletrefesten i Østhusvik grendahus. Foto: Tone Vignes Holen

Det ble servert risgrøt, saft, pepperkaker og kaffe, og en kort andakt for ungene før det ble gang rundt juletreet og sang av tradisjonelle julesanger.

Som alltid på en skikkelig juletrefest kom nissen innom, så også til Østhusvik grendahus. Nissen delte ut godteposer til ungene.

Nissen kom og delte velvillig ut godteposer til ungene. Foto: Tone Vignes Holen

I løpet av kvelden var det også loddsalg og salg av kaker og brus. Tone Vignes Holen, Erna Langva Ribesen og Carla Hegreberg Dalaker er veldig takknemlig for støtten fra lokale bedrifter i Rennesøy og Randaberg som ga premier til utlodningen.

Søndag var det juletrefest i det nyrenoverte Østhusvik grendahus. Foto: Tone Vignes Holen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...