Ukas bedrift - Har vunnet pris i «Det norske måltid» tre år på rad

Prisbelønnet sjømat: Domstein Sjømat avdeling Stavanger har vunnet pris tre ganger på rad i «Det norske måltid» innenfor kategorien «årets sjømat - villfanget». Her viser daglig leder Helge Egeland (t.h) og salgssjef Ketil Hatleskog hvordan fisken blir pakket. Foto: Kathrine Knutsen FOTO: Kathrine Knutsen

Domstein Sjømat avdeling Stavanger sin serie med fersk fisk på brett har vunnet prisen «årets sjømat - villfanget» tre år på rad. De tror på en fortsatt ekspansjon innen denne nisjen.



Du må være innlogget og ha gyldig tilgang for å lese resten av denne artikkelen.
Er du abonnent har du tilgang til alt innhold på Bygdebladet.no

Logg inn

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE