Nå er det alvor

Nå er det alvor

Publisert: - Oppdatert: 19.10.2017 kl 12:41

Ukas lederartikkel.

Aktive i sentrum

Publisert:

Etter et par års arbeid vedtok kommunestyret i Rennesøy i 2003 en reguleringsplan for Vikevåg. Det var den første sentrumsplanen i nyere tid.

Fellesskapet

Publisert:

Sist helg gikk et stort og viktig arrangement av stabelen i Randaberg. Stafett for livet er konsept som hyller livet, og som viser støtte til alle dem som har mistet noen i kreftsykdom eller selv kjemper mot sykdommen.

Snakk sammen

Publisert:

Jon Rønning, leder i Randaberg Idrettsråd sier at deres jobb er å finne løsninger til beste for alle.

Digitalisering

Publisert:

Flere og flere tjenester blir digitalisert. Stadig blir vi mer avhengig av elektronisk kommunikasjon.

Stolt valg

Stolt valg

Publisert: - Oppdatert: 07.09.2017 kl 11:49

Lederen.

Kulturell milepæl

Publisert:

Varen kulturscene åpnes i morgen kveld med brask og bram. Kommunen har til og med fått skrevet et eget verk, Varen Fanfaren, i anledning åpningsseremonien.

Kort tid, lang tur

Publisert:

Lokale aktører som driver hotell- og overnattingsbedrifter har måttet gå igjennom en kraftig omstiling de siste årene.

Skole og scene

Publisert:

I morgen starter hundrevis av spente elever på nye Harestad skole i Randaberg. Det lenge etterlengtede nye skolebygget er endelig ferdig. Nå skal det ...

Verdig omsorg

Publisert:

Stortingskandidat Torstein Tvedt Solberg og Arbeiderpartiet går inn i valgkampen og lanserer fem punkt for en trygg eldreomsorg for alle.

Mot bedre tider

Publisert:

I disse tider drar nasjonale politikerstørrelser fra bygd til bygd og fra by til by på jakt etter folkets stemmer.

Hverdagsheltene

Publisert:

Rune Lunde og Ellinor Meling er tilsynelatende et helt vanlig ektepar som har meldt seg som frivillige for en god sak, Kreftforeningens store arrangement Stafett for livet.

Flinke folk

Publisert:

Det er optimisme å spore blant lærerne i industrifag og kjøretøy på Randaberg videregående skole.

Nytt flertall

Publisert:

Høyre, Frp og Krf danner et nytt politisk flertall i Rennesøy.

Sliten reform

Publisert:

I dag vedtas kommunereformen i Stortinget. Regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet sikrer flertall sammen med Venstre for at Norge vil få 354 kommuner mot dagens noe over 400.

Hensyn og hund

Publisert:

Flere hundeeiere i sentrumsområdene i Randaberg har opplevd å møte på en mann som ikke har hunden sin i bånd.

Tro og overtråkk

Publisert:

Rektor på Goa skole i Randaberg reagerer på at Norsk Gideon, en del av verdens største bibelmisjon, deler ut det nye testamentet til elever på vei hjem fra skolen.

Bygdeinnsats

Publisert:

Med to uker igjen til 17. mai og nasjonaldagfeiring, er det dugnadsånd å spore i bygder og landsby.

Ny drift på Viste

Ny drift på Viste

Publisert:

Nyheten om at det igjen blir liv i det gamle hotellbygget ble godt mottatt.

Tall og trivsel

Publisert:

Lille Kvitsøy kommer best ut i Rogaland på listen over kommuner med lavt sykefravær blant de ansatte.

Dyrere E 39

Publisert:

Veiprosjektet E 39 Smiene - Harestad sprenger kostnadsrammen på 3,2 milliarder kroner.

Politikere på gli

Publisert:

Tirsdag sa planutvalget i Rennesøy enstemmig ja til at eieren av Sjøberg Ferie i Østhusvik kan begynne å planlegge for boliger kombinert med næringsaktivitet.

Ta ditt ansvar

Publisert:

Kommunene Randaberg og Rennesøy har begynt arbeidet med å oppdatere kommuneplanen. Dette er det viktigste styringsredskapet for administrasjon og folkevalgte.

Positivt samarbeid

Publisert: - Oppdatert: 05.01.2017 kl 07:47

Etter lang tids planlegging ble det i september 2015 vedtatt totalt cirka 180 nye boliger på Valahaug Randaberg.

Bedre barnevern

Publisert:

Bygdebladet har intervjuet den nye lederen for barnevernet i Randaberg, Rennesøy og Finnøy. Jobben hennes er både vanskelig og veldig viktig.

Nyheter fra andre aviser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon